MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Back to school :)

Tumblr_lqju7s23ag1qfqs22o1_500_large_large_175827232_large
Hey hye :) Tadiy first day sekolah sesi pagi and jadi budak form 3 . Pagi tadi kemain semangat lagi aku bangun. Bunyi ALARM terus bangun mandi . Takde tekan snooze-ii pun . HAHA . Best sekolah pagi ? Boleh kata best jugak lah sekolah pagi . First day memang lah . Hihi , bila dah hari lain - lain . Ntah apa jadi . Budak kelas aku, kebanyakan dari kelas aku tahun lepas . Okay lah tu . Daripada tak ade kawan-kawan kan. Akhirnya berakhirlah zaman bosan . haha . okay . ngarut :'\ Aku  setuju dengan ayat kat gambar tu :
NO matter how much you think you hate school, you'll always miss it when you leave <3
Translate:
bape banyak kali you fikir you benci akan sekolah, you akan rasa rindu/ditinggalkan apabila tinggalkan sekolah . 
okay aku translate ayat aku ><. Tahun niy guru kelas nampak baik lah . Hihi . Cikgu Seni . Takmo sebut nama ah . taksuka lah. hihi . Nasib baik cikgu-cikgu tak garang sangat. K .Takde idea nak post apa lagi . Saje takmo biarkan blog cengni je . :) K bye. Jangan tidur kat kelas ! :P

3 comments:

♛ Dea Arematt ♛ said...

wlcome back to school!!.. rndu la zaman skolah dulu2... huhuhu

l0llip0pz gurls st0riee said...

betul betul :)

Cik Rose Cute said...

hahaha...back to school dania...belajar rajin-rajin ya..