MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Sorry kalau aku menipu :D


hye . malam tadi aku dah penat-penat edit blog sampai tiga pagi .. blog aku ni ada heartbeat tak ? mesti korang kata tak kan? sebenarnya korang kene tipu ngan aku ! haha .. tadelah .. bukan ape pun . aku letak heartbeat aku dekat tempat shoutbox tu ? nak tahu kat mana ? tengok gambar tu .


haha . nampak tak dekat bawah Hi tu ? yang perkataan click first tu ? mesti orang akan tekankan ? kalau tidak.. harapan woi orang nak tekan . takde guna lah akubuat heartbeat :D sebelum aku buat , ada bape sen je . 40 sen je .. bila dah buat macam tu aku check heartbeat .. tengok my duit kat bawah ni ..


RM 1.32 tu .. takde niat langsung nak menipu . *Saja nak dapatkan untung * hehe .. kalau ada yang nak buat mcam ni jugak .. tanye aku okey ? nanti aku buat tutor .. sebenarnya tak ada sapa yang mengajar aku .. aku yang memandai ubah-ubah codding dia . last-last jadi jugak ,, -nasibbaikakupandaimaindengancode-  heheh . okeylah . sampai sini je . nanti aku post lagi :D

2 comments:

dyEa iNtan said...

hey , me like header kamu . hihi me sdh follow this belog , nnt bila free , singgahla ke belog sy :http://dyeaintan.blogspot.com/

:)

Miss Xyz =) said...

hahaha, nsib baik aku x tekan.. hehehe, gurau je la :)