MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Simple Giveaway

*click banner kalau nak join*
Hey hey hey :)
Akhirnya join giveaway setelah berkurun lamanya tak join, ehehehe xp Mujurlah baru comeback berblogging. Nasib hadiah dia lawa and aku memang nak pun. Sumpah lawa gila o.o k here i want to tag :
  1. Kim Nara
  2. Aja Mazlan
Maaplah awak awak kalau kita tag. ehehe,. 
Ni syarat-syarat awak kalau awak nak join :)
  1. Warganegara Malaysia
  2. Follow blogtwitterinstagram dan add akaun facebook
  3. Buat satu entry yang bertajuk "Simple Giveaway dan copy banner di atas serta link kan banner tersebut keblog ini.
  4. Copy dan paste syarat-syarat penyertaan.
  5. Tag 1-3 bloggers lain.
  6. Copy dan paste link entry awak di ruang comment entry giveaway ini.
  7. Pemenang akan dipilih secara rawak. 
  8. Semua syarat adalah wajib.

Hadiah ni serious menarik hati. Awww , teringin tapi takdo duit den mahu belinyoo. Harapkan present ni je hoh. Size itew 35 tau ;)

6 comments:

Atif Farhah said...

Assalamualaikum .. hai .. gudluck dear ..

jum join sini pula .. banyak hadia menarik menanti anda ..
http://pinksolution91.blogspot.com/2013/12/first-cerpen-segmen-by-farhah.html

Atif Farhah said...

Assalamualaikum .. hai .. gudluck dear ..

jum join sini pula .. banyak hadia menarik menanti anda ..
http://pinksolution91.blogspot.com/2013/12/first-cerpen-segmen-by-farhah.html

Atif Farhah said...

Assalamualaikum .. hai .. gudluck dear ..

jum join sini pula .. banyak hadia menarik menanti anda ..
http://pinksolution91.blogspot.com/2013/12/first-cerpen-segmen-by-farhah.html

Atif Farhah said...

Assalamualaikum .. hai .. gudluck dear ..

jum join sini pula .. banyak hadia menarik menanti anda ..
http://pinksolution91.blogspot.com/2013/12/first-cerpen-segmen-by-farhah.html

Shida Saiyidah said...

Visit mine back:) Goodluck. Btw, saya ada jual shawl labuh. Contoh di header saya :) http://k-saiyidah.blogspot.com/2013/12/simple-giveaway-by-izzah.html

Kalam Penulisan said...

Singgah sini dari GA yang sama. Jemput menjenguk blog saya. Done follow u SIMPLE G.A