MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Oh kawan , Oh member , Ouch ILOVE YOU ♥

Hello, Assalammualaikum.
Hey , semua orang ada kawan tidak ? So, jom kongsi-kongsi pasal korang punya kawan ♥ . Aku sebenarnya tak adalah ramai sangat kawan rapat. Kawan-kawan biasa pun tak banyak sangat. Aku tak pandai bergaul. Tau dah ? Okay fine. Yang paling rapat tu 3 orang je , yang rapat biasa-biasa tu banyak lah. Terase pulak orang tu kan. K gurau. Aku jujur eh kat post ni , takde tipu tipu ♥

Firstly, aku nak cerita pasal 'Ain Wardah Mohd Sherhan. K bangga sikit Ain, nama kau ada kat sini. Hahaha ♥ Yeah dia lah kawan or member aku yang paling rapat. Kat sekolah berkepit selalu, macam 'couple' dah. Walaupun selalu gaduh-gaduh, eh pernah eh, main pukul-pukul je . Peha and lengan aku jadi mangsa . Mengong . Haha . Pergi rehat pun mesti kita dua je . Semua malas nak pi rehat , sakit hati tau . K tipu tipu tipu. Senang cerita, kat sekolah mesti berkepit. bukan setiap masa okay . Rimas lah nanti.. Eh dia lawa tau, tapi dia taknak tunjuk. Dia bukan budak suka menunjuk-nunjuk. That's why aku sayang kau nenek ♥

Secondly, Nur Shafiqa Jasmi. Bila refresh refresh balik, aku kenal dia sejak tadika. Rapat sampai habis tadika je. Lepas tu terus tak rapat and tetiba satu kelas masa darjah enam. Cakap sikit-sikit je time darjah enam. Masuk sekolah menengah , masa orientasi form 1 tu takda kawan sama kelas, ternampak dia, pergi lah beratur belakang dia. Sejak form 1 terus rapat hingga form 3, walaupun waktu form 3 ni selalu sakit hati ngan dia. Selalu not-in-mood tetiba , pastu taknak cerita. Time tu perasaan tertanya-tanya je, Tapi sakit hati satu hari je or setengah hari, terus berbaik semula ♥ , tak tipu . Mudak ni comel tahu. K, Aku sayang kau pika .

Thirdly, Nur Atifah Amni Zulkifli. Dia ni asyik kena kutuk-kutuk je. Yeah , aku pun pernah kutuk dia sekali. Tahun lepas, waktu aku form 1 lagi teruk aku mengata dia, kutuk dia , bagai lah. Member-member aku yang lain pun pernah kutuk-mengata dia. Yeah . kesian kan. But bila orang mengata dia, aku terasa. K budak ni gedik manja. Sama ah aku --' Kitorang gelar dia 'MC' means makcik. Bila refresh balik, dia ni pernah jadi kawan aku time sekolah rendah , waktu darjah empat. Time tu rehat sorang, lepas tu ternampak dia . Tegur-tegur lah. Time tu tak matang, tu pasal tak tahu malu. HAHA. Walaupun macam tu, I hate you but I love you MC ♥

Hey, bukan tiga orang je kawan aku tahu >< Ramai lagi, but ini je yang rapat gila ngan aku buat masa sekarang. Yang lain-lain tu kurang rapat sikit , but they still my friends. Kawan lah salah satu anugerah istimewa yang Allah beri. Kalau takda kawan, maybe kita ketinggalan zaman sikit kot. Tak pernah rasa kasih sayang seorang kawan, Malah kita mungkin kena _____ . Idea melepas. K ni nama kawan - kawan aku yang selalu ada dengan aku. Ain, Shafiqa, Atifah, Syifa, Izzaty, Aimi, Aisyah, Sarah, Yusna dan lain-lain. Ramai ah . Gila kau nak tauk nama satu satu. Hey, follow twitter aku meh. Search @ArisaDania. K lah bye ~ ;)

2 comments:

Ayesha Ramlee said...

alamak, lama tak masuk sini.. bertukar template..

Sifu dimana tutorial kamu.. :D

hai adik...

headayahchul :) said...

Black :D woot woot . Black itu menawan .