MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Most than Many ;D

Hello , Assalammualaikum . Lama kan aku tak update-update. K Malas + Banyak H/W + Ade kelas . Tu pasal lah tak update, and blog ni bosan kannn . K fine >< Yes I'm not famous blogger. Jarang ada visitor kat blog niy.Sedih aii tau . Kalau tengok cbox je , mesti tak ada pape. Boleh dikatakan , mahu je aku delete blog niyy or jadi secret diaries . or un-private diaries .Takmo pasal blog langsung. Tapi takut je member-2 baca . Terasa pulak youu kan . erghh . If any time aii buat camtu kot .

Err, aii tukar skin blog niy , guna skin orang je. So, NO CONTEST pasal blog, NO GIVEAWAY pasal blog. Why ? Sebab ini skin orang . Mesti tak menang sebab ini skin orang. Tak adik lah kan. Bukan kita yang edit semua niy. Nanti aku guna simple template je kot . Sebab blog dah jarang guna >< Nak edit sekarang. Tapi malas tahu .  Skin ni 

Hey. Malam ni ada kelas malam , penat wey . Tapi kan-tapi kan . Bila dah sampai sekolah, bila dah ada kawan. Tak terasa malas + penat tu . Haha . biasalah murid sekolah. Kalau bersendirian jee , confirm bosan nak mati. Semalam ada kelas Bahasa Melayu. Cikgu tuuuu, aku haih haihh lha. Menyampah tahu. Ajar bagai tak ada budak KRK dalam kelas tu . Ajar cara senang je, mana nak dapat markah lebih. Pastu Mathematic, Cikgu tuuu . Aku rasa okay kot belajar ngan dia , sebab ex-student dia tahun lepas. Cara ajar budak pandai perasan kot. Haha. Budak kelas belakang pulak tak faham. Cikgu ajar laju sangat . Huhu . Okay. Takpe aku faham. HAHA.  Okay start kutuk and start perasannn ni ... Mengucap lah . Huhu . CLOSE TOPIC.

"MOST THAN MANY" Haha . Title for this entry. Okay weirdo kan . Takde kena mengene . So, I nak out . Byee ;P

2 comments:

Munirah Shamsudin said...

Penat kan banyak homework? -_- Huih. Sabar.

Arisa Dania said...

Yup.Penat gila.tahun ni PMR kan.Mestilah banyak ;P