MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Blogskins kembali


Hai, blog aku kembali ke blogskins <3 Tapi ini lagi kiut aku rase, Lagi best aku rase . Bukan rase, hakikatt . Haha. Aku kekalkan blog aku dengan warna pink sebab itu antara warna ter-favourite aku. Purple pun ;p . Tgok post title and sidebar title . aku punye design sendiri , jangan tiruu ;P yeah aku tau awesome . Haha . K perasan. Aku mintak tak dek lha orang nak merompak , mencuri apa-apa dalam blog niy . Aku buat semua ni dalam masa 1 hari tahu ! So , jangan nak mengada . kalau nak tau je . tapi jangan marah kalau aku tak jawab ;p sebab aku malas nak jawab pasal blog niy . IKUT MOOD ;P Oh header ? K lawa . Haha . 
Font Every+Body Beauty+Full tu font Baby Kruffy . yang caption tu font Jonas .  Kiut kan font tu ? Tak kiut ? K menipu tak ingat dunia . hahaha . 
K , sebelum ni pun aku sebenarnya nak buat skin macam ni. Tapi tak jadi T_T . Time tu aku memberanikan diri menanya orang , mana dia dapat basecode , tak pernah-pernah aku chat ngan budak tu . Haha . Mula-mula memang aku dah buat, Tapi tak menjadi ;P Buruk , Tak comel , dan Tak menarik hati orang . HAHA . Suka hati je . Now , aku dah ada idea gila , tukar lah ape lagii . Hehe . Korang pun tolong-tolong ye like page aku , Page My Only Exception aku haritu, aku taknak guna dah . Sebab nama je punn. Tak sheshuai lah . Huhu . Guna nama sendiri lagi sedap/best . Pernah satu hari ni, kisah lama lah , ade orang said I HATE MY ONLY EXCEPTION . Adakah aku ? K taknak amik tau . Sebab aku rase orang luar negara. Buat taktau sudah, Jangan like kat page tu lagi , siapa yang dah like page tu , berpindah lah ea ;p 

K, sebenarnya aku sengaja nak memanjangkan post ni , kejap publish , kejap edit balik . haha . Macam tak best je update sikit-sikit. Tak menarik . Menggedik sikit sekali sekala apa salahnya kan. HAHA . Eh sekali , sekala ke ? Bukan selalu ke ? K buat tak tahu menahu. You guys kalau nak tau aku macam mana , just baca apa yang aku update okay . Intonansi betul ke eja tu kita tak semestinye sama kan. K apa aku mengarut kat entry ni, Apa salahnya >< K gedik . 

Haaaaaa . Mane pergi tutorr akuuuu ? Ha , Ni lah nak bagi tau , Semua tutor yang kat dalam blog ni , aku buang. Agaiinnn . BUANG . Waitt . bukan buang but pindahkan ke blog Missdania kononnya haritu nama blog :p Aku dah tukar URL blog tu . So , boleh ke sini lah "http://dania-tutor.blogspot.com/" K sama sikit  macam nama blog ni . Puas ? Nak lagi ? Adik aku merengek nak online pulokkk. Jangan kasi. Tak puas lagi menaip niy . Lama gila kot aku tak update. Rindu nak mati nak update. Sikit je orang singgah blog ni . Follower pun tak cepat naik . K, aku gila follower ;P Hmm , apa lagi ea . Ha, korang tolong click churp-churp ea . Dah lama tak de orang click . Sedihh ;'( . Hm , k lah sini jee. Idea makin kureng . K byee . Hope komen .

7 comments:

ila said...

ila suka la header blog nie..comell

tizi zabirah said...

hai arisa dania, saya nak tanya.. mcm mana awak boleh pop up kan comment awak ??? saya juga guna blogskin, tapi bila org nak comment tak boleh ?? please help me :)

Cik Rose Cute said...

cantik...dania...yg penting tulisan boleh baca...ada yg guna blogskin...tulisan susah nak baca kecik sangat....button follow tak ada erk...hehehe sajer akak dah lama follow sini...

Arisa Dania said...

ila: Hee kan ;p Thankyou :)D
Tizi Zabirah: Nty saye kasi tutor
Cik Rose: Hee . Lupo nak letak. Dah letak dah ;p Tak perasan. dah excited sangat nak publish kat orang kan . hahaha

HUDAJMAL said...

uiii , cantik nyeww :)

Wan Syuhada said...

Wah !!Comel sesangat !!

Wan Syuhada said...

Wah !!Comel sesangat !!