MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Oh hi :) Untitled btw -.-

Oh , hi and assalamualaikum semuanya.
Lama kan tak update. Kesian aku sebab tak update sikit jea yang singgah . Salah sendiri . Huhu . Sekolah lagi bape minggu je niyy . Tak sabor-sabor nak sekolah . Huhu . Bosan gila duduk rumah memanjang . Tak turun lepak pun . Aku dapat tau semalam dari kawan aku yang aku masih stay kelas yang sama . 3KRK4. Nasib baik kelas KRK takde turun kelas. Sebab haritu aku ada gagal T^T. Tahun depan aku taknak memain sangat lah . Aku nak lulus je tahun depan. Nak PMR dahh . Takmo lah yang gagal . Malu ouhh .Dulu aku pandai sekarang tak pandai dah . Huhu . #Okay ayat kesengalan. Tema aku dengan temen-2 aku tahun depan (2012) semua warna purple pink. Takda warna lain. Cacat le nanti xP Hihi. Nah kasi tengok sikit barang-barang sekolah aku.
Actually aku nak barang aku semua purple tapi pencil box warna purple tak ada and tak lawoo~ Okay.Perasan ndak pencil box aku Poohh . Ada tulis Winnie the pooh lagiyy . Okay. Aku tahu aku tak serupa budak nak masuk form3. Habis kena ejek lagi tahun depan . Haha . Tahun ni aku kena ejek "Jambu" sebab tahun niyy aku pakai pink semua . Tahun depan apa lagi eh . Hahah. Siap sedia je lahh . Beg aku terlebih overrr coraknya . Adik aku punya barang sekoalh satu set domo. Actually , tak lah satu set , jumpa kat tempat lain-ii.  Serupa pulak tu . Nak tengok ? Okay bukan kat blog sini , tapi blog adik aku niy . 

Dah baca ? Tolong click churp-ii ai kat sidebar uwww :)




1 comment:

Munirah Shamsudin said...

back to school *pengsan*