MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Contest My Blog Awesomelicious


Hyee . Aku join contest lagiyy . Nah syarat-ii nya . Nak join ? Click gambr .
1. First wajib like gambar kat SINI2. Mesti ada blog dan warganegara Malaysia3. Wajib follow blog  Tasya and Tyra untuk mengetahui perkembangan dari semasa ke semasa4. Like page Tasya and Tyra5. Contest ini terbuka kepada lelaki dan perempuan
6. Buad satu entry yang bertajuk "Contest My Blog Awesomelicious"
7. Ikut suka korang nak buat entry panjang or pendek . Letak banner contest . Linkkan terus ke blog Tasya (jika korang dari blog Tasya) atau Tyra (jika korang dari blog Tyra)
8. Dah buat entry ? Okay . Kalau dah , copy link tu dan pastekan link anda tersebut di blog Tasya (jika korang dari blog Tasya) atau Tyra (jika korang dari blog Tyra) di RUANGAN COMMENT.9. Tag dua orang atau lebih and make sure diorang tahu .     i-  Una     ii- Hanan10. Buat satu entry khas for BLOG *sunat and wajib follow and like PAGE .
11. Wajib like PAGE .
12. Wajib like PAGE and  MEMBUAT STICKY POST DI BLOG MASING-MASING MENGENAI  JCS ENTERPRISE SELAMA 3hari .
13. Link http://dotdoted.blogspot.com/ tidak akan diterima .


3 comments:

Tasya said...

Kak Dania , tinggalkan link di comment tasya kak :)

Tasya said...

Thanks join and your blog so awesomelicious <3

Syieda™ said...

syieda dtg dr contest yg sama.. =.=

jom ke blog syieda lovestory313.blogspot.com/2011/12/contest-my-blog-awesomelicious.html