MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Untitled #Post297

Hye . Assalammualaikum . Sorry lah lama sangat tidak postingposting kan .  Biasa lah budak pandai . Huahuahua . Kau percaya ? Takde maknanya . Sangat lah tiada idea untuk update blog ni . Yang ada hanya edit-edit saja. Asal lawa kau jangan kecoh #perasan. Okay . Perasan tidak yang blog aku sudah jadi warna biru. awww :) Hihi ., Sekarang punya template aku buat simple saja . Sumpah takda idea buat lawa- lawa :'( #menangis konon. Apa pendapat kauorang ? Dah edit mesti lah minta pendapat . Jangan merungut ey . #Joke2 .

Header aku tu , okey atau tak ? Tak okey kan ? simple gila . Awesome konon . heee.  Sidebar pun aku kurangkan jadi macam sidebar akutu ? Lawa ? Hihi . Itu bukan aku reka sendiri. Kalau betul-2 nak pergi kat credit tu . Ada tulis Budak Nakal Blogspot kan? Tekan situ . Malas nak buat tutor huh . 
--------------------------------------------------
 Sejak aku tak update selama ni . Trafic aku turun T_T . Sampai lah satu hari ni . Ada blogger yang letak link tutorial aku kat blog dia . Wahh .Thanks ea awak :) Oke lah sampai sini je . Bye . 

Jangan request tutor yang dah ada boleh ><

7 comments:

♥ Syaz said...

simple but nice n awesome ! hee :)

♥ Syaz said...

simple but nice n awesome ! hee :)

Cik Rose Cute said...

Wah!!...template baru..ringkas dan cantik..kaler blue lagi...lembut mata memandang.....hihihi

Arisa Dania said...

Hihi , thanks :)

'Aisya Salim said...

Cantekk lah Dania# 5/5 :D

Arisa Dania said...

Wah . markah penuh . HAHA .
thanks Aisya.

Ratu Lissa said...

sy pun tak suka org yg request tutor yg dah ada..pemalas nak carik..