MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Saya bukan TOKE TOP-UP

Hey. First , dania nak mintak maaf sesangad kalau dania ada nak mengutuk orang ke ape. Tapi ini kenyataan. Sangat-sangat lah menyakitkan hati . Macam kat tajuk atas tu . Apa yang korang fikir ? Ade lha sorang mamat ni, hari-hari dok mintak-mintak topup kat dania . Dengar je lha luahan hati dania yang memang langsung dia tak akan baca ><
     Ape kau pikir aku  kedai topup kau ke ?  Pergi kedai sendiri lha wey . Kau pikir aku boleh keluar malam-malam semata-mata nak beli topup untuk kau . HARAP lha wey . Bapak aku baru masuk topup petang tadi. Kau dah mintak RM3 . Kalau aku share ngan kau, nampak sangat aku tak hargai duit bapak aku .
Dahlah janji-janji kau nak bayar topup aku balik tak tunaikan. Dari tahun lepas wey ! Mentang-mentang lah aku lurus, semua bende kau mintak aku kasi. Ape kau fikir aku tak ade perasaan ? Sakit hati wey . Sampai tak boleh terkira kau pakai berapa. Aku mintak ganti kau kate tak ade duit/\ MENIPU ><
    Err. pernah satu hari ni, kau merayu-rayu mintak kat aku topup RM3 nak buat super savers sebab kau hampir-hampir putus ngan awek kau ! Aku punya lah memang tak ada kredit langsung , kau memaksa aku terus. Sampai-sampai kau putus ngan awek kau, kau salahkan aku pulak ? Aku takde kene mengene wey. Kau tu yang LELAKI BUAYA. Semua perempuan kau nak ! Macam **A*. Lepas bape bulan tu kau couple balik dengan awek kau tu , bukan nak mintak maaf balik kat aku yang kau dok menyalahkan aku putuskan korang. SAKAI !
     Pernah baru-baru ni , aku terbace blog awek kau tu yang kau dok peluk-peluk perempuan lain masa kau dah putus tu, kesian aku tengok die couple ngan kau. Guna kredit aku semata-mata nak contact awek kau. Kalau awek kau tahu, die akan ber-TERIMA KASIH tak kat aku ? Andai lah betul. Memang aku tak kecewa sebegitu sakit hati macam ni! Kalau ade masalah ngan awek kau . pandai kau merayu-rayu mintak aku topup . Tak pandai pulak nak ucap terima kasih ? Adab tak ada tak payahlah wey! Err . Memang tak puas marah kau. !
Mesti korang pelik kan kenapa aku marah sampai macam ni hanya disebabkan perkataan TOP-UP . Cuba bayangkan korang kene . Duit topup korang punya dah sampai bape puluh ke ratus ke mane tahu die tak ganti-ganti lagi ? Korang marah tak . Janji die dah jadi janji kosong. TAK AKAN AKU KASI LAGI KAT KAU >< Okey bye.

3 comments:

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Eee same lah I hate orang mcm ni kata nak topup blik but smpai juta tahun pun tak topup balik . Eeee orang mcm to tak boleh harap --'

Arisa Dania said...

Tau takpe . Boleh pulak die pergunakan I untuk berbaik-baik dengan awek die ! HUh ><

Nani Levis' said...

-Same lha kita , tapi tak kesah sangat pasal duit tu . Janji tu yang penting . Tunaikan je lha kan -.-