MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

New Look's :)

Hello semuaa. baru dekat dua minggu saje aku edit blog. Sekarang diedit lagi :) Purple is still in my blog. but , hitam nya sudah pergi bla . penat itu memang penat . hihi . Sila tengok my body blog . ada background kann ? lawa tak , semestinya lawa #perasan. huhu. Okay, aku cerita dari atas sampai bawah. Aku mulakan dari header.

          Header aku pun .. huh . best . tulisan dia gempak bukan ? Nak download juga ? Pergi search google atau di laman web www.dafont.com SC Manipulative Lovers . Cuba gerakkan cursor ke header . Pelannya gerak.  Biasa laju je kan ? Alah apa susah tukar je lah code dia . #macamkausorgjetahudania. Nampak MissDania kat header tu? Bukan gedik tapi mengada-ngada. HAHA.
          Background tu susah nak cari. sebab aku amik dari freebies Kak Una. Sila pergi ke my credit section. Dia baru je post tu . Siapa tak ambil lagi serious menyesal .Huhu .

          Sidebar aku jauh lebih luar biasa daripada korang . HAHA . Nak ? Request dulu baru keluar tutornya. cuba korang hover kan   navigation aku tu. penah tengok itu bentuk ? tak pernah ? huhu . ni baru pernah lah ea . huhu . Okeylah sampai sini je . bubye :)

2 comments:

Faqihah Husni said...

Waaaaaaah! Meletopsss kadaboom lah blog Dania!

Ajarlaah. Blockquote, Sidebar title.

LykkaMykka said...

buad lha tutorial sidebar semua <3