MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Exam #Post298

       Okay , tadi aku exam math paper 2 dan agama . Sumpah susah gile . Math 2 lah paling susah gila . Bape soalan je aku boleh jawab . cikgu buat soalan pun dah susah . Apa lagi paper ni selaras selangor . Haiyya . Lagi lah aku tak faham satu apa soalan nye. Bukak je kertas soalan , ah sudah . apa lah nak jawab ni T_T . Pening terus sampai kat umah dan sampai lah sekarang . HAHA . Aku rasa aku gagal math :(

   Baru je hari pertama je dah susah gila babeng . Haih . Agama ? Boleh lah . Tapi yang bahagian A tak tahu nak pilih mana . Sebab No 1 , Hadis . tak baca langsung . No 2 pulak , Ada lah baca sikit . Huhu . Tapi kekal susah ! Takut tak score .

   Rasa takut pulak dah nak hadap exam yang lain . Kalau dua tu dah susah , semua pun susah lah kiranya . Kene study hard lah . Nasib baik minggu depan cuti deepavali :P  Boleh lah kau study puaspuas Dania . Hihi .  Macam lah study . Lekat je kat blog . #takbolehberpisahwoy. Ini lah padahnya bila dah obses sangat ngan blog . Haha . bukannya rajin update . tapi suka sangat tgok blog ni . Tenang je . Seperti yang telah dikomen. warna biru , simple . tenang je mata memandang . Saya sokongg komen anda , :) Haha .

     Okelah Bye . Sini je , Nak post lagi boleh ? hihi . Okebye.

Siapa form 2 -selangor- ? Senang tak - senang tak ? Tention tak macam saya ? Hihi

3 comments:

Yisz Zatie said...

Math ssah lha gak.. tpy tade lha ssah mne ~ hehe.. tpy agk blank mse jwab bhgian circle ;DD

Arisa Dania said...

budak pandai boleh lah . hihi :P

era kecik said...

gud luck ek >.<