MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Contest Design T-Shirt BBB :)


Haa . Nampak tak banner atas ni . Okey . Dah lama aku tak join contest kan ?? Dah orang ajak .. Aku join lahh .  Lagiipun sekarang aku rajin . Kalau dah  main edit-edit ni memang aku punye favourite lahh :) Syarat-syaratnye semua adadi blog cik AinF ni . Lawakan blog dia . hihi . Motif : godek semata semata .. Pedulikan. haha . Pada sesiapa yang nak join silakan like group Budak Budak Bloggers sebab kalau nak design berunsurkan group tu . Kata tuan contest nye lah :) Aku buat design baju BBB untuk perempuan . lahaii .. Tak lawa punss . Nak tengok ? Nah depan belakang . Hamik-hamikkkk ..
..Klik baju tu for real picture.. 
Alahaii . Comel semacam aku tengokkk . #perasanjehh . yang belah belakang series tak perasan . so anggap je lah itu belakang .. tersilap . sebab saye buat copy layer . ape motif tanda rite rite tu pun aku tak tahuu . yang pasti comel . BHAHAHAHA . 
Alaa . Bab tag tagg tagggingg ni yang malas ni . Nak menang kena ikut syarat . So .. Aku nak tag yang sewajib wajibnya...
Sah sah aku tau mereka ni pandai edit tu pasal lah aku tag mereka mereka ni :) Kepada yang di-tag sila rajinkan tangan untuk menjoin-kan diri ke contest .
Sampai sini je lah hope hope berasa lah kemenangkan kan :) Hohohh . Okay doakan kemenangan untuk Dania dan bye bye :)

2 comments:

cik ainFatihah said...

thanks sebab join ye (: goodluck tau !

♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥ said...

auww , thanks tag ^^
insyaAllah will join this contest :D