MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Post #271

Hey semuanya .. First i'm sorry okey sebab dah private blog ni sepanjang hari .. Tak dapat korang tengok tutorial .. hihi :P Tapi aku punn rugi lha.. takde orang dok follow blog aku niyy . Haha .Gile follower sebenarnye ni . HAHA. :D 
Okey , Sebenarnya aku dapat inspirasi nak edit blog camni dari Hanan dan Muaz ... Sepanjang hari aku carik idea nak edit macam mane.. penat2 . Header yg chalk brush tu aku gune Muaz punya . Aku buat ? Harapan lah .. Manalah aku reti nak buat tu, gune brush mana satu pun aku tak tau .. blur3 .. HAHA . But header tu idea aku tersendiri ,,,
Tapi kan, tapi kan , nampak tak yang aku kotakkan warna merah tu // tu idea adik aku yang paling kecik tu . Haha .. Ceritanya kayak gini .. Kan aku biarkan Photoshop terbukak ,  sebab dah buka puasa kan . Lepas berbuka adik aku pakai main game angry bird #BakingLife die tak main dah , Boleh aku potong level :P.. Dia pergi usik buat kotak kotak tu .. haha . lepas tu aku gune , " Aik , kau buat eh Aiman ? " adik aku kate " Aah " .. Haha . aku tak marah tapi aku pergi susun kedudukan kotak2 tu . lawa pulakk .. haha .. lepas siap header aku .. aku upload lhaa ke blog .. Adik aku tengok , aku tukar .. pastu adik aku kate " Along , tengok yang warna pink tadi " pastu aku bukak lhaa .. dia cakap macam mane tau ? " buruk lah along .. " Haha . lawa lha aiman . youtube aku dah tak letak atas blog dah . ta sesuai :D aku letaklah kat header :D lagu still same .. hihi ..
Sekarang footer pulak :) Footer aku simple je pun ,. Aku just tambah reflection die je ., Baru pandai buat tu . Haha .Thanks Ezham-Artwork :D Hihi . Sampai sini je pun . Bye .

Tak sabar nak pakai baju raya  :P

1 comment: