MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

post #268

hye .. buad ape ? hihi . okey entry kali ni sesaje nak tulis about contest yang aku buat .. peserta langsung tak meningkat . bosan aku tunggu . ye lhaa aku kan tak popularr . D: takde sape yang hingin pandang ini blog :P tapi aku taknak tutup lagi itu contest . mane lha tau ade yang nak join kan . taknak join pun takpe :S
birthday aku haritu takde sape kasi hadiah :D bagus betul . haha .. takpelha . asal perkataan Happry bitthday dari member aku pun dah cukup .. macam macam bahasa yang diorang gune .. korean lha . japan lhaa . Malay takde punn . haha . tak bangga dengan bahasa melayu ke mereka ni ? #eleh kau dania, macam kau gune.  tapi salah sorang dari member aku semue tu nak belanja aku makan waktu raya nanti .. untuk hari jadi aku . ye lhaa kan .. waktu puasa nak sambut kebendenye , ta syok ouhh . huhu .. niyy aku nak tanye .. blog aku mane satu yang de'best :



lawa kan frame tu .. #REDSGOTOGETHER .. haha , takde keje sebenarnye. mane lagi lawa ? kalau bagi aku , atas lawa , but background macam semak , if bawah , lawa plus perfect .. tapi simple sangat daa , huhu .. okey sampai sini je pun.. bye :D

nota kecil:
sila komen dengan seikhlas hati hati korang . dan komen dengan jawapan yang jujur . tak kesah pun :D 

8 comments:

~syue syada~ said...

dua2 comel je tgk.. tp prefer yg atas ..

if kotak shoutbox tu xde, n buat header banyakkan dudel, lg cantek.. skadar pandangan dr blog picisan hikhik ^^

Arisa Dania said...

sbnanye sengaje tanak letak dudel sebab takut semak . tak pandai sangat nak arrange2 ni :D

Nadhirah Izzati said...

pilih yang my only exception:)

nurin oh ♥ said...

eh .. due-2 lawa la .. tp atas tuh lagi lawa :) tp asal kite tngok status ngan shoutbox tuh tak teletak btol-2 kat kotak dea .. slek yg tuh je .. tp yang penting skarang punye paling lawa :) tergode kite la

Arisa Dania said...

@NURIN,
eh . kite tgok elokk jea ? awak print screen pastu awk letak kat fanpage blog saye . nak tgok :D

A Little Girl said...

Lawa lagi My only exception ! <3

nurin oh ♥ said...

dania :) nah ni dia --> http://2.bp.blogspot.com/-kIGaYBr3B0Y/Tk7pbF8-x4I/AAAAAAAAAXA/_K-LDxHYK-E/s1600/dania.png

Arisa Dania said...

aik , kenape eyy? kite tgok ok je ?