MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Please3x :D

hye .. tade pape nak cakap but saje nak luahkan sikit perasaan.. bukan pasal cinta , bukan pasal itu . eheh . tak minat sangad lhaa :P hmm . aku just nak cakap pasal yang follow you follow me back tu .. patut lhaa korang sakit hati sangat sape yang dok cakap mcam tu kat blog korang.. sebab dorang tak ikhlass sebenarnyaa .. sebenarnye aku bukannye kesah mane pasal niyy . tapi .. teng tengok shoutmix aku tadii . ade yang cakap , " follow blog saya bolehh " ?? wth ? kau tak ikhlas tak payah nak follow , aku follow ikut mood , iff kau nak follow , follow je .. just cakap kau dah follow suda . thanks je lah yang aku cakap .. dont' worry , i will come back at your blog .. ada paham? aku pun tetiba rasa muaklah dengan macam ni , tak dinafikan masa aku newbie dulu aku pun cakap cengtu .. aku pun main i follow you follow me backk . serious tak dinafikan. tapi bila dah kes dok menyuruh nyuruh ni , hurm . malas aku nak cakap pasal niyy lha . okeylha . if korang yang terasa mahu blarr . silakan :) but but but .. tak mo tak mo dok menyuruh-nyuruh ni ye . tak suke . takat i follow you follow me back aku terima sebab aku penah buadd :D okeylah . sampai sini jee ... selamat bersahurr ..

jarang aku update sekarang kan ? tutor pun aku dah tk buat . orang dok tanye macam mane nak buat itu ini , aku just bagi link tutor blog orang je .. hehe . takat nak tanye basic basic tu , tanye je lhaa kat Fanpage blog aku :) senang nak answerr :)

2 comments:

Ratu Lissa said...

saya pun kadang2 guna jugak i folo u, folo me back.. tp saya tak suka org yg paksa..kalau nak suruh kita folo balik tuh, guna lah bahasa yg lembut sikit.. seolah-olah memaksa pulak..

Arisa Dania said...

tau takpe :)