MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

genap 1 tahun blog ni wujud

hyee .. setelah 7 hari berlalu , barulah  aku ingat bahawa 1 Ogos yang lepas adalah hari genapnya satu tahun blog ini wujud .. dari face yang buruk kini jadi lah blog yang sangat lawa .. cehh ..mulanya aku berblogging .. berapa follower aku ? KOSONG tau .. telur ayam jee . sebab teng tu aku tak tau .. blog ni ape gunanya .. tapi setelah 9 bulan ni .. baru aku tau ape itu blogg. blog bukanlah sekadar mahu buat tutorial dan mahu buat blog anda jadi popular .. tapi blog juga boleh dibuat duit .. sebenarnya aku nak buat blog yang boleh buat duit . tapi umur tak cukup lahh .. hehe . yang boleh buat . dapatkan topup percuma lhaa . haha . untungg .. kredit tak habis habis sampai sekarang dan hanya kredit aku jadi mangsa share .. kesian betull kredit aku dijadikan tempat share . haha. aku lha baik sangat pegi bagi ape pasal :D selain tu , blog ni jugak boleh kasi imrove aku punye bahasa inggeris , if kita speaking lah . bukti ? periksa pertengahan tahun haritu bahasa inggeris aku dapat 61 means it's B lah kan .. walaupun 61 aku bersyukur sebab sebelum ni mana pernah dapat B hehe .. waktu aku tulis karangan aku bayangkan itu blog aku dan aku buat karangan , tapi formatnye aku buat format untuk exam lhaa . gila kau nak buat 1 perenggan sebegitu panjang tu .. thank you for blog :) haha pada mulanya blog aku warna pinkk . bila dah bosan lama lama menghadap pink .. aku tukar lhaa warna biru cair pekat  pulakk .. tenang sikit kann ? pastu tiba tiba ada cik anon kate die dah bosan mengadap image blog aku , aku pun tuka warna biru cair lagi . hehe .. lepas aku dah bosan gila dengan warna biru , aku pun tukar lah warna purple .. suke aku . hehe .. purple tu aku tak bosan lagi .. tapi dah 1 bulan warna ungu .. ape katee  tukar pulak . memandangkan aku tengah godek-godek google image . aku search lah pink vintage background .. ayat pun dah tak betul .. search punye .. dapat lah background yang sekarnggg :D ape macam ... ada lawa takk ? hehe . if you all sanggup baca 266 post yang lalu silalah click link ini .. "hai click saye lah" sudah ? ayat teng tu tahape hape nth . haha .. kejap kejap pakai nama kejap kejap pakai aku kau .. hahaha . dalam satu tahun aku berblogging , aku rasa aku punye blog dah kene haters berape ramai ye ? hurm aku rasa .. baru lima saja . mereka telah membuat hati aku rasa panass je .. rasa nak hentak je kepala dorang sampai mati . tapi tak jumpa-2 apa  nak buat , sabar je lah . lagi dia dia buat ramai orang marah .. lagi banyak dosa dia . :) for contest buat tahun ni .. aku dah buat contest 2 kali ., yang first time aku buat contest . ohmaigashh ., ramai betul join . but kali ke dua ni dah masuk sebulan lebih masih lima puluh lebih je . sedih betul .. yelah kan . sekarang org yang famous famous ni tak masuk dah contest contest ni .. buat contest tau lha . aku lhaa tu . hehe .. baru setahun follower aku sekarang sudah 1204 .. wahh . tak tau nak kata apa apa ni ., hanya buat pandai je . nak buat freebies , tarak sape yang sudi nak hamikk .nak bg awards bukan dia sudi amik .. dah berpengalaman lhaa .. hehe .. dalam bulan yang paling bermakna ni .. birthday aku akan menjelang ahad minggu depan tanggal 14 ogos .. dan bulan ni jugakk karangn dear nanad aku tu dah terpilih lhaaa . aduihh . terima kasih sis nanad . katanya karangan dear nanad tu telah menambat hati sys nanad . sebenarnya sys nanad hanya pilih lima sahaja .. tapi dia tambah 1 ..  "nak bukti ke click lah saya"  bakal dapat doodle lahh aku nantiii  :) hehe .. by the wayy . terima kasih kepada yang sudi meng-famous kan blog ini walaupun tak sepopular blog mereka mereka yang diluar sana :) apa apa pun terima kasih banyak banyak . assalam :D

2 comments:

Cik Miela said...

dah setahun..follower awk dah berpe??.sje tnya

Arisa Dania said...

1210 :)