MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Contest Blog Paling Colourful

Harini aku nak join contest Cik Alia Afifah's Blog :) Dijemput olehnya sendiri , join contest saya juga okey ? 
Picit gambar di atas jika mahu join sekali :) Tempoh contest ini bermula dari 22 August sampai 30 September saja okey ? cepat join sebelum menyesal :D

Syarat-syarat contest berbunyi ......
1.Follow blog Ini http://aliasimpson.blogspot.com/2.Like my blog page3.Must have a blog.At least one :P4.Must a Malaysian.5.Make an entri dengan tajuk Blog Paling Colourful ,ambil banner kat atas sekali.6.Bagi link entri korang dengan cara komen entri ni.7.Tag 1 kawan yg korang kenal.8.Korang diberi 40 hari untuk edit blog supaya nampak colourful.9.Contest akan terbatal if kurang daripada 5 org yg join.

Blog aku tak ada lah colourful mane . Tema pink saja :') Cara untuk menang dia ialah blog mesti colourful, kemas , dan cantik gitu :) Hope boleh lah menang contest :) hihi .. 

Sedar tak sedar nak raya dah kan ? Sekejap nye puasaa :(

6 comments:

haniada said...

Nk join !! :D

haniada said...

Nk join jugak.. :D

yana-feehily said...

semoga berjaya dania..

jom join yg ni pulak

http://yana-feehily.blogspot.com/2011/08/contest-ummirosalicious-first-lucky.html

Minn Edina ♥ said...

semoga berjaya sys =))

DoRaEmoN LuRvE said...

Good luck ~! :)

c nana said...

terjah sni dari segmen yg sama! gud luck :D