MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Trend sekarang

hey hey . update lagii .. best ape! haha . okey . apa yang trend sekarang nya ? sebenarnya aku pelik lahh . asal bila sorang buat semua nak buat .. apa yang mereka buat ? blogg lah . sekarang awak semua kan ada di blog bermaksud sekarang nak cerita pasal blogger bloger sekarang .. okey . ape yang aku faham setakat ni semua berminat nak guna classic template ? yang scroll kat entry tu ... guna code blogskin tu . aku rasa tak ada yang best punn . sempit tahu .. kalau nak tahu aku pun ada try buat .. nak tengok ? ini haa ..


sakai je kan .. ye  .. maybe korang akan kata .. kau kate sakai sebab kau tak pandai edit . pe ku kesyahh . yess . aku memang tak pandai edit .. but bila aku dah buat tu .. ianya rasa susah nak tengok entry . kecik sangat tau tak .. bukan sangat tapi sederhana . tak best nak tengokk . kalau yang lawa punye tu lain cerita .. dia pandai edit .

aku rasa yang first guna blogskin aku rasa kak nazihah dulu .. masa tu die gune scroll .. tapi die ade cakap template macam tu kecik sangad untuk tutoriall .. tapi sekarang die gune yang de' best punye template lah .. tekan come in .. keluar post yang mulanya kabur ke real punye muka ! aku cakap pun berbelit ., adoii .

putryy nasuha pun guna scroll template yang macam tu jugak tapi sekarang dia dah tukar jugakk . aku tak tau lah sebab ape . maybe sebab susah ? okey . saje je selit blogger famous kat sini .. punya suka lah .. aku suka blog dorang aku punye pasal . hihi .. okey lah sampai sini je . bye :D

5 comments:

tra said...

Wuish nmpk sempit ke? aiyo kena tukar la mcm ni

asma amalina said...

ha'ah , mmg mnjd trend pon , asma pon ade try buad yg cm nazihah pny template toe :)

Memey Baharom said...

yeaaa. memng nampak sempit pom . hihihi . tp cte jee

eyrah said...

yeyeye . kecik . cantik-cantik mesti susah kan . heee .

Arisa Dania said...

hehe . pikir nak buat blog ni jadi camtu . tapi kite kan buat tutor takut susah org nk tgok