MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Nak aku edit kan ?

okey entri ini berkaitan dengan tempahan .. aku bengang taukk .. aku dah edit tak reti nak bayar2 .. so .. aku ada cara yang aku dah bincang ngan member aku .. harga maybe dinaikkan sedikitt ..

kalau nak tempah . pastikan baca ini dulu  v
First , tolong terus bagi detail ape yang awak2 nak okey . sye malas lah nak tanye . tak payah tanye boleh tempah ke tidak .. Second,  tolong bayar wang pendahuluan .. jangan risau . saya akan buat punye . nak untung ni .. haha .. wang pendahuluan aku tujukan khas kepada full edit blog ..

okey sekarang bayaran .
Full edit 
full edit blog harga dalam lingkungan Rm5- Rm10 .. ikut mood aku okey . kalau aku rasa susah aku akan cash rm10  .. wang pendahuluan berapa ? rm3 je okey .. jangan tak bayar .. kalau tak bayar aku tak kan edit lagi .. awal2 aku dah kata sorry .. jangan nak menyalahkan aku okey .. 

Header
untuk header ada 2 part ., ape die ? satu header tak bersambung .. dua header bersambung .. dan untuk pengetahuann awak awak semua ianya berlainan HARGA ! sebab ape berlainan .. sebab nak cari width header kamu lah . susah tau . hehe :) yang bersambung RM 5 dan yang tak bersambung RM 3 .. okey ..so , pikir pikir sendiri .. 

Cara bayar ..
topup maxis je .. inform kat facebook aku atau page blog aku .. tapi kalau nak edit header je boleh lah kat page tu , kalau nak full edit .. inbox je :)
sebelum tempah fikirkan dulu okey .. ini je . bhabye ;)

4 comments:

Miss Xyz =) said...

eh, mcm best je.. rse mcm nk tempah lah jgk.. oh ye, mcm mne nk byr eh? *just asking tak pasti nk tempah ke tak..

Arisa Dania said...

facebook je :)

budax comot:) said...
This comment has been removed by the author.
budax comot:) said...

nk jgkk