MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

KFC --'

tadi aku pergi KFC .. banyak betul karenah kat sane . ada yang nak beli ayam. ada yang nak beli chicken chop -aku lah tu- , ada yang bungkus bawak balik . ade yang duduk makan kat situ . macam macam lah .. pastu tengah tengah makan tu .. ada pulak akak ni gelak over sangat .. tak senang nak makan kerja die ... dia datang dengan sape hentahh .. keliling dia lelaki .. yang tua tua tu sape ntah . muka macam mat gangster mane ntah . dengan baju singlet askar die lah . haha . sakai bodohh . haha . okey lah .
     sebenarnya bukann nak cerita pasal ni pung . buaang masa . saje nak memanjang kan postt . ape kata gelak habis2 bagi panjang post . hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah  . LOL . udah lah tu :)
okey .. tadi tengah makan makan kat KFC tu . tibatiba ada budak pijak taik .. lepas tu pergi masuk KFC tu . aduhh . tak lalu nak makan weyy . mak aku nak termuntah dah , tapi belum muntah lagi pun .,. huh . bapaknye yang terlalu bengap pun basuh kaki anaknya kat singki basuh tangan .. WTH . buat orang tak sudi nak basuh tangan lah .. hekhh . dahlah tengah sedap sedap makan KFC , datang pulak bau yang tak sepatutnya dibau ..buat orang tak lalu .. semua orang terus balik tak tahan bau . bukan semua ye . hehe . oke lah bye .

sorry tak update . malas plus tarak idea . peace :)

1 comment:

Dea said...

tdi pon mkn kepsi, pas jln2 tgk orkid... hehe