MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

jangan tanye soalan tak masuk akal boleh ?

haii . lame aku tak update kat blog ni kan ? sian kau blog . aku ade blog baru . gahaha . hehe tadelah . sebenarnye taktau nak post ape doe . aku pun banyak post tutorial dekat blog kedue tu je . nak post pasal aku ? hekhh , takde cerita doe . hermm . sekarang ni pun aku banyak post tutorial . ade orang tanye macam mane nak buat floating twitter untuk simple template . kene cari sendiri lah nampaknye . terpaksa kene godek2 code . kalau pakai tutorial yang aku dah buat tu .. confirm blog kauorang rosak #pengguna simple template., sape tau ? kalau tau , sila lah sedekah ilmu kat aku ye ? hehe // ade jugak yang tanye macam mane nak follow blog aku niyy ? aduhh . jangan tanye soalan tak masuk akal boleh ? kat belah atas kanan blog aku tu kan ade follow and dashboard tu /\  huhu . k lah bye . tatao nak tulis ape daaa .

3 comments:

SHAHIRAH ADIZAN said...

makin comel blog ni tau . suka tenguk:)

SHAHIRAH ADIZAN said...

ohh ya , nak tanye , macamane nak buad tulisan tajuk post macam awak punye ? comellah:)

Arisa Dania said...

saye guna verdana je ;)