MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Dear Nanad, Nak Doodle FREE!

okeyy . aku  nak join giveaway ni ., dapat doodle ... :) klik gambar tu if nak joinn ... best . confirm aku letakkan doodle tu dekat header aku bila dah menang nanti .. syarat-syarat penyertaan berbunyi macam ini ..


~Buat satu entry bertajuk "Dear Nanad, Nak Doodle FREE!" (tapi kalau nak letak tajuk lain pun boleh saja)
~Tempekkan gambar tak berhidung kat atas tu berserta LINK kepada entry ini.
~Sambung ayat ni dengan sedikit skema dan kreatif serta puitis.. "Dear Nanad, saya nak doodle FREE sebab...tidak lebih 150 patah perkataan. Ok tipu, tak kisah pendek/panjang ayat tu ;) (TAU,MESTI RAMAI YANG MALAS NAK BUAT PART NI =.=" hehe.. TAK NAK BUAT PUN TIDAK MENGAPA :D JUST PASTE GAMBAR DAN LINK OK?) ;D
 eh eh .. saya rajin niyy .. okeyy ni yang saya nak buat dengan tujuan nak memanjangkan post dan semestinya mahu menang sis nanad punye doodle yang comel comel gitu .. 


Dear Nanad, 
saya dania , nak doodle free dari sys nanad yang comel comel tu sebab ini kali pertama dania jejak kat blog sys nanad .. hihi takde lahh . first time dania jejak blog sys nanad sumpah comel comel belaka .. tak ada yang cacat punn . siapa yang tak nak bukan ? hihi .. nak curik doodle tu , tapi karang orang tuduh kita jadi COPYCAT pulakk .. hihi .. dania nak menang dania nak dapat doodle tu dan semestunya dania letakkan ia di blog ... :) one more .. dania nak doodle tu as my birthday present on 14th August ni .. hope dapat :)


kalau lah aku buat karangan yaang macam gini waktu periksa . berapa agaknya markah aku kn ? haha .. confirm gagal punye lah .. bia lahh . asal aku nak ada antara LIMA pemenang tu . hehe .. okey lah sampai sini je .. bubye :)

3 comments:

Ain_ Suke Senyum said...

Hey , ain singgah cini . plez kumen entry ni .

http://zurain93.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html .

tq . hihi

nad_nanad94 said...

alamak dania ! .hha .npe akk xphm ppe ae ? doodle tue ape ? blurr2

nanad said...

dear dania, sila terjah sini :

http://nardieya.blogspot.com/2011/08/51-karangan-dear-nanad-yang-menambat.html

;D