MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Design jadi purple :)

hello .aku nak design blog aku balik . jadi colour purple . background pink haritu bodoh-bodoh je . ade jugak orang yang padam background tu .sekarang blog aku jadi macam ini ..



takat ni pun memang tak lawa pun . ontheway nak lawa . nantikan jelah . sekarang kering idea. tema header kali ni pun apentah . aku pun tak tau . haha .. sampai sini je . esok ada larian 1 malaysia. kene bangun awal-awal..  byebye

3 comments:

anis balqis &anis syafiqah said...

AWAK CAMNER NAK CANTIKKAN TULISAN TAJUK BLOG....LEPASTU NAK GERAKAN TULISAN TAJUK BLOG KAT TAB....

NurMariniNabila said...

nak tanye cane at bawah blog ni penuh , i mean tak nmpak background , mcm i punye kan nmpak background .

lyana ying.. said...

dania nk taye camner nk dekat kn header kat atas tuh wat tuto boley?