MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Contest : Saya Blogger Kreatif

okeyy .. nak joiinn contest lagi .. eh . eh . saye dah join contest awak kan ? jom join contest saya jugak okey :) ini aku join contest orang tau . bukan aku buad sendiri :P



nah syarat-syarat die :

Follow blog saya
Like Fb page saya
Buat entri yang bertajuk " Contest : Saya Blogger Kreatif"
Ambil gambar diatas dan letakkan di dalam entri tersebut
Ceritakan tentang blog saya (tak lebih daripada 50 patah perkataan)
Komen entri ni dengan letakkan link entri kawan-kawan
Tag 5 orang dan pastikan mereka tau


adehh . aku tag semua yang baca blog aku  okey .join eyy ?

aspek yang diadili oleh penganjur contest ni ialah .,


Kekemasan blog
Kecomelan blog
Kecantikan blog
Keringanan blog
Kekreatifan buat ayat ( untuk menerangkan tentang blog saya )

okeyy . blog sis serious memang gila gila lawa . tengok lah dia punye header , footer , and semua . mesti ada gambar kartun animasi bobiboy :) yeayy , sangat diminati ramai. tu sebab aku suka masukk blog sis ni .. blog sis ni ade banyak kisah tauladan , tutorial die .. aduhh . memang de best lah sis .  hihi.

okey ni je . bye.

2 comments:

Miss Xyz =) said...

yup2 blog kak Atika mmg bestla!

Atika Aula said...

tQ sebab join contest sy~ blog awak lg comel :)