MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

.sayang kau jugak.

Notis: 
Entry ni gila plus bengong sikit

haii .. terasa rindu pulak mahu update blog .. kalau ditinggalkan pasti  berhabuk blog ni .. hihi .. siapa pulak yang dimaksudkan di atas ... wahh .. haha .. cerita bagai nak gempak je .. cuii . biasa .. nak orang baca .. tapi confirm entry tak de panjang mana .. mesti korang akan pelik kan .. bila title dah namanya -sayangsayang- tu .. confirm entry berjela-jela panjangnya ! haha .. tapi .. for this time .. lain punya cerita beb .. haaa .. mahu tahu siapa yang dimaksudkan untuk entry kali ni .. ? wahh .. pastinya ... SIDIA .. aduhhh ..aduhh . siapa pulak SIDIA ni .. confirm lah awak-awak semua nak tahu ..biasalah .. saya kan famous *perasan.. haha .. jangan layan sikap perasan aku nihh .. datang secara tiba-tiba .. kejap lagi mulalah ada yang jadi -anon- kat blog ni disebabkan aku perasa .. -hihi- :question:waduh waduhh , dania cepatlah cerita .. siapa yang kau sayang tu ? oke .... haha . oke-oke .. nak cerita lah ni awak .. -hihi- saja nak panjang-panjangkan cerita .. aduhh .. sebenar-benarnya aku sayang dekat mr.T tu .. what ?? MR.T .. *ada ke nama orang namenya mula dari T .. eh - eh . ada lahh ..  MR.T tu ialah My Tumblr yang tersayangg .. wahh .. haha . gempak tak gempak takk .. *takgempakpun.. :P .. Haha .. saja je nak kasi orang baca .. siapa yang taknak baca kalau title dah nama cam gitu kann .. haha .. kalau aku tengok title macam tu .. confirm gila . aku rajin gila nak pergi jenguk .. haha ..okeylahh .. kalau free .. boleh lah singgah my tumblr .. korang pun rasanya tak perasan kan . mane lah doodle yang akan aku post  ni .. aduhh .. dah ada tumblr . post lah kat tumblr . lagi cepat .. hihi .. singgah my tumblr kalau nak tengok doodle .. andai kata korang nak ambil doodle kepunyaan aku . tolong amik permission dari aku dulu okey .. dan credits kan ke webs anda :)

http://arisadania.tumblr.com

2 comments:

Akeyla Frr . said...

Dania <3
Keyla dah follow tumblr . Hihi . like and click everything :D Hoho .
Mr.T ? Auwwwww <3

Arisa Dania said...

@Akeyla Frr .,
Haha . main-main je ..
btw thankss :)