MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

penat melayan ..

Amaran !
 entry niy tak bermaksud nak menunjuk-nunjuk :)

hyee .. dah tengok title ? aku penat melayan ? melayan apa ? melayan blog lahh . hihi.. amik masa 30 minit melayan orang yang dah bw ke blog aku . masa aku bukak blog aku .aku usya lah shoutmix aku kan ?  tengok-tengok satu page penuh dengan yang aku tak tengok lagi .. wah .. lenguh aku nak pi bukak satu-satu . kalau tak bukak karang .. mulalah orang nak kata aku sombong kan ? so, layan je la .. ada yang aku follow . ada yang aku tak follow *sorry .. bukan taknak follow .. terlupa .. hihi .. sekarang pun tengah bertambah satu demi satu .. huhu .. lepas dah habis layan semua yang dekat shoutmix tu ..  bukak lah pulak dashboard ada pulak comment moderated .. ada berapa kau tahu ? 10 .. haha ..  lagi lah nak melayan tu .. huhu .. nasib baik blog aku tak berat .. 5 saat dah habis loading ..kan kan kan ? walaupun aku pakai broadband .. huhu .. yang masa aku melayan orang-orang kat shoutmix tu .. blog-blog dorang .. fuh . berat .. *tadelah berat mana.. huhu .. ringankan sikit ye blog korang . huhu . k lah  .. malas nak taip panjang-panjang... malas . malam nanti maybe aku update lagi *if rajin -.- hihi .. bye bye :)

btw thanks sebab singgah blog ni .. kalau bukan kerana anda siapalah saya .. cehh skema gila ayat ! haha :)

5 comments:

Solihahazahar said...

blog Dania comei. suke suke ;)

farah balqish said...

Blog Dania nampak kemas jea :)

Arisa Dania said...

hihi . thnks

MissDT said...

mcm mane nak buat ayat dlm kotak tu?

Arisa Dania said...

cari tutor yg namenye fieldset