MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Design Blog :)

okey .. akhirnya siap jugak aku design blog aku .. ni .. aku fikir nak buat colour purple tapi takde background yang best-best terpaksa stay guna warna biru . aku tak akan tukar design blog kalau takda orang yang nak salahsangka dengan aku tu cakap blog aku buruk >< sebenarnya geram jugak bila dia cakap cam tu kan . kalau tak geram takdenye aku nak ubahsuai aku punya blog .. pada pendapat korang .. korang pernah kan tengok aku punya blog sebelum aku design kan? warna dia warna biru tapi gelap-gelap sikit . sikit je .. bunga-bunga .. pernah kan ?? ha .. design haritu ke . sekarang punya lagi best ?? sebab design kali ni biru dia menyerlahh .wahh . haha .. if tak lawa .. please bagi tahu .. nak design lagi :') aku memang susah nak berpisah dengan dunia blog ni .. best bila nak edit-edit blog .. tension kat kepala terus hilang kan ? hihi . okelahh . tangan tu sudikanlah comment ye ? hihi . bye - bye . dah ngantuk ni . hihi .. dah pukul 4.30 pagi tak tidur-tidur lagii . haha

8 comments:

Nurhana said...

Blog Dania tak penah buruk okey? Warna apa pun cantik. Asalkan post dia ada kata kata yang manis. Heee :>

Mizz Coki said...

Layout awak comel, saya suka tukar2 layout tapi bile tgk layout awak rasa comel je heheheh...

Entri Terkini:X-Men First Class Memang Kelass!

loves fafa said...

yang.. desingn kali ni comel.. tp ape kata dania wat header cm dulu2..yang waktu desing purple tu.. ada blink2..lawa..hehe

Arisa Dania said...

@Nurhana, haha . manis ke ?? btw . thanks

Arisa Dania said...

@Mizz Coki, hihi . thanks

Arisa Dania said...

@loves fafa, yg mane kak ? yg bile kite sentuh die ade kuar blink-2 eh ?

Edriana Feehily said...

this one is better.. tapi, dulu punya pun not bad apa? but, this one nampak lebih cute :))

Arisa Dania said...

@Edriana Feehily, sure .. hihi . thanks :)