MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

1Murid 1Sukan 1Malaysia.

hello . sabtu ni ada larian satu murid satu sukan satu malaysia. adeh . malas betul aku nak lari lari ni . disebabkan WAJIB terpaksalah aku pergi . tapi bukan terpaksa pun . ada rancangan lain lepas larian tu . haha . nak pegi tesco yang baru bukak semalam . huhu . orang kata tak de lah best mane pun . tapi nak try pergi jugak ., haha.boleh pulak . cikgu aku kata lari round sekolah je . lah bukan jauh mane pun . haha . adeh . tak tahu nakpost ape ni . idea kering . oke . larian 1 malaysia ni semua sekolah buat serentak kan ? mesti best kan . haha . start lari pukul 7 pagi. yoo , awal gila . mata ngantuk-ngantuk lari . wah bagus tu , exercise . tapi bila malam , kaki mula lenguh-lenguh , mula lah menggatal suruh orang urutkan , hahaha , balik aku tak tau pukul berapa , aku tengok event ni dia kata pukul 10 habis ?  yeh ? ada amik nombor eh ? alah . aku confirmtak dapat no.ni , haha . aku rasa confirm satu malaysia pukul 7 sabtu nanti confirm sesak jalan -jem- haha. hem . post aku kali ni penuh dengan perkatan "HAHA" aku tatao nape , saja nak memanjangkan post kan , haha , okelah , aku tengok blog aku dah tak ramai datang lah . hem . tak kesah pon la . :) saje nak cakap-2 . okey hari sabtu nanti aku kasi tau pasal hari larian 1 malaysia tu . and sudah pasti aku akan letak gambar ! semstinya kitorang lawa !:) yoyy . perasan ke kau . haha . okeylah . sampai sini je . aku akan update esok .byebye :)

 Aku curik gambar ni dari facebook cikgu aku :P hehe

5 comments:

Solehah_SS97 said...

haha..saya pun kene pegi just sbb lepas larian tu ada pertandingan catur..Kalo tidak melingkau atas katil lagi le nampaknya..HAha

Arisa Dania said...

haha . main catur kasi menang!

Wanaa Nana said...

saya pun masuk gak... adeh... malas3...

Arisa Dania said...

mmg . wajib datang uh . serentak semua sekolah kt malaysia .

Ieqa Diaries "Pinky" Diaries.. said...

Saya pon mcam tu. wajib dtang . gila seyes malass uh !