MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Tempahan :)

heyy korangg . korang ingat kan , yang aku duku penah buad tempahan . and sekarang nak buka semula . actually , aku ada buad tempahan tertutup . haha . :) tapi sekarang aku buad tempahan edit blog sepenuhnya dan header sahaja..

Baca sebelum membuad tempahan :)
Caj yang dikenakan haruslah secara topup Maxis. bagi code je .
Full Edit Blog-  sebelum ni rm 5 je . sekarang rm10 sebab  nak editnye dekat dua jam ouhh . kepada yang membuad tempahan untuk full edit hendaklah memberikan emel dan password korang ke laman web facebook aku . nak tau kat mane ? pergi tengok kat bahagian contact me
Header Sahaja- okey , harga kekal rm 3 .. header memang sekejap untuk aku edit kecuali orang tu mintak  macam2 sampai pening kepala aku . akan aku naikkan kepada rm 5 ... untuk yang minta macam2 .
Tempahan yang lain-lain tidak diterima sama sekali.
Bagi tahu siap-siap apa yang nak diedit sebelum informkan kat aku.malas aku nak tanye balik.

Caj yang dikenakan:

Full Edit Blog = RM 5
Header Sahaja = RM3

Header : Nak apa :

Nak transparent tak ?
Tulis Apa :
Warna apa :
Nak gambar tak? kalau nak pergi cari siap-siap. malas aku nak carikan :

Full Edit Blog : Nak Apa :

Warna Apa:
Nak suruh saya buang apa-2 gadget tak:
Nak tambah apa-apa gadget tak?
Background nak stay atau nak tukar?kalau nak tukar, cakap awal-2 nak background ape.
Nak stay dengan template tu, atau tukar saja.
header nak transparent tak ? (Jika Mahu)


okey. ini sahaja. kalau mahu boleh terus ke facebook Arisa Dania bukan Arisa Dania II okey.


TOLONG VOTE "ARISADANIA" DEKAD SINI OKEY http://poll.pollcode.com/d7zM

8 comments:

yyayya said...

nk tnye , . header tu kn ~ kate RM3 kn ? ade jual ke RM3 dlm kad ? mcm ne nk bgi kod ???? slalunya bgi number je kt org tu , ~ then trus lh die top up kn . bkn ? sorry ~

Arisa Dania said...

ha . yang tu nanti saye bagi no. saye .

yyayya said...

oh , ? okey :) jadi , saya nk buat tempahan header . nnti sya bgi detail about header sya nk bleh x ? sya hrp sgt2 wak bleh buat :) thanks :)

Arisa Dania said...

okeyy . bagilah tau apa yang awak nak buad . insyaallah saya bleh buad :)

Hanis Filza said...

Kate Rm 10 untuk full edit , But Tulis RM 5 . pening lah , mana satu nie .

Arisa Dania said...

tu kalau campur sidebar semue tu .

Ohh ila's said...

kalau edit macam awak punya berapa?

Gadis Merah Jambu said...

Arisa saya nak temph buleh tempahan bukak lagi ker??