MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Bagus gila kau --'

hey ,
pulakk ada budak sesuka hati nak kutuk and tuduh aku kat facebook . Kutuk depan-depan dowh . BAGUS gila kau ? pastu sesuka hati pulak kau nak tuduh aku curik tuto orang , wey . takde hati lah aku nak curik tuto orang . BODOH gila kau !  err . malas aku dah nak cite pasal kau , aku nak post ape yang kau cakap kat aku , bia kau sedar ! bodoh !



*KLIK UNTUK JADI BESAR-GILA*


hah , korang tengok , ape dia cakap kat aku ., perghh . batak lahh , mulut mak bapak tak ajar ke ?
 saje je aku tak nak padam nama kau " Mimiey Elmo " . Gedik gila nama. patut lah orang nye ...

Kenal pun tidak , ada hati nak tuduh woi . aku rase kau budak skola aku , ? ehh3 . tak tahu lah derr .  kalau kau bukan skola aku , macam mana pulak kau tahu aku dahi luas ? bukan aku yang nak okey , Tuhan memang dah bagi kat aku macam tu .
erghh  , kau nie .HArap Muka je lawa , but perangai macam HANTU !
Erghh . lu bikin hati gua PANAS lah derr . ergh .

okey lah . sampai sini jea. hati sudah PANAS . malas nak Update Banyak-banyak ! BYE !

10 comments:

Pinkyy Ieqa Diaries :) said...

Kak Dania, bnyak bawa sabar. oke ? biarlh dia tu. dia tu yg bajet. ada hati nk tuduh org. MAYBE, dia jeles akk punya blog trlampau cantik kot. tu lh dia sngaa kutuk org.

faraezaty said...

lah . bajet nye pempuan tu . sy plk yg bengang bace . terajang je kepale die .

Athirah Yaakob said...

Eja pun tak betul "PIKY KOE BAGOZ SANGAD LARH KEN" Ape kejadah lah die nihh -___-

Arisa Dania said...

@Pinkyy Ieqa Diaries :), memang tengah sabar ni . tau takpe . bajet gila dia tu. blog akak cantik ? maybe . haha

Arisa Dania said...

@faraezaty, awk pun kene sabar . haha . ikutkan hati memang nak terajang, tapi tak kenal die macam mane kan > haha .

Arisa Dania said...

@Athirah Yaakob, tak pandai eja kot dia nie . haha

Anonymous said...

wotyyy babi asl koe sakai sangad hah ?lebih2 lagy si mangkuk ayun @athirah yaakob btul larh babeng aq eje koe yang bodoh ntah2 koe tueh skema rite ?! ish~~~buang mase aku larh kutuk koe ni hah dania ape? koe tak cay ekoe tueh dahi laus koe tengok r pic koe koe tueh saki jep lebih wth ?

Arisa Dania said...

@Anonymous, memang aku sedar aku dahi luas . so ?! bukan kau ke yang lagi sakai bodoh !

Arisa Dania said...

kalau kau rasa buang masa , ape pasal kau nak kutuk aku .

Anonymous said...

WEY CIAH,ASL KOE BAJET BAGUS SANGAT HAH? NAN MEM SKEMA (GENG OREN) KOE TUEH.DAH LARH SAKAI GILE BABI ! HEYY PUKIMAKK ! KAU PK KOE BAGUS SANGAT KE ? NAK SOUND MEM AKU . KOE PK KOE JUNIOR AQ GELABAH TAIK KE ? WAK LU LAH AQ CUAK NGAN DAX KECHIK MACAM KOE . FOR YOU INFORMATION PIC KOE CM DAX2 SKEMA . KOD2 KOE MEMANG SKEMA BUANG TYME AQ NAK SOUND QO ! BYE G MAM LOL.