MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

8 Mei 2011



heyy . harini 8 mei 2011 ryte ?  okey . ya . harini ialah "Happy Mothers Day" ! . yeahh . Happy Mother's Day mom ! along always love you mama . sorry okey kalau-kalau along ada buad mama marah *selalu*  .. harini bukan sahaja mother's day . tapi hari jadi my sister (adik) . wah .. bangga kau ngah . befday kau same dengan hari ibu . syok kau tadi ? pergi KLCC . sian takde hadiahh. .haha . aku tau lahh . konfem membe kau kasi hadiah punye lahh . don't worry athira dina oit ..


aku yang snap pitcha KLCC nie . lawa kan pemandangan die :)


yeaa . tadi kitorang pergi KLCC .. sambut befday adik aku tu . tak lupa .. sambut '' mother's day jugak lahh ''. kesian adik aku tak dapat hadiah . mama pun tak dapat . sorry mama . kat KLCC mahal ouhh barang . gila kau nak beli . duit pun tak ada . tapi dah key lah bawak pergi KLCC . gembira jugak kan ?? macam biasa , sebelum balik dari KLCC . Kitorang akan singgah kedai yang ada jual sushi tu . weyy . favourite aku tu . :)

kalau nak tahu . kali nie baru first time aku try pakai tudung keluar rumahh .. secara jujur ., memanglah kekokk . sebab aku fikir aku pakai tudung buruk gila . tapi tang pegi tandas tuh . tengok . okey je tudung aku . takde cacat mana punn . haha .. nak pakai lagi lahh lepas nie . syokk pulakk pakai tudung niyy . btw . thanks for my kengkawan yang selalu kasi aku '' ceramah '' pasal nie .. ye lahh. alimkan kan kawan-kawan aku niee . bersyukur gila lah dapat kawan macm diorang . kalau tidak , aku dah jadi hantu dahh kat luar sane . okey lahh . sekarang aku nak tayang-tayang gambar pulakk .


Nilah birthday girlnya . tekan lah gambr tu kalau nak pergi blog dia


nie adik beradik aku . 
dari kiri: dina, aiman , dylan (sepupu) , aku .



nie ayah aku yang tolong snap . tu pasal gambar dia takde . 
dari kiri : aiman , mama , dina, dylan (sepupu) , aku


nie aku yang snap , amacam lawa tak aku snap . haha . tak lawa punn . but tengok tu-tengok tu . my papa . hensem ryte :)

hemm . okey lahh..sampai sini jea mahu cerita . penad dah aku pikir nak type ape . dekad satu jam nie . haha . okeyy lahh . byebye :)

2 comments:

ila said...

happy fmly.
comel aje la pakai tudung yunk.

Arisa Dania said...

@ila,hee . thnky :)