MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Say no to VOTE them :)

hyee . hehe . see the title *say no to vote them* cheh .. haha . saje je letak title post cam tu . tatao mau letak titile ape ken ? andd secara rasmi .. aku   ingin mengatakan bahawa pengundian contest blog tercomel sudah ditutup pada jam 12 malam , AHAD , 10 APRIL yehh .. and aku taknak lahh tunggu sampai 12 APRIL nak nilai kan ? dh tengok sekarang pun dah tawu . nak tengok atas kecomelan blog dorang lagi sekali ? hemm . takpayah lhaa kan ? sebab aku dah nilai dari haritu , sumpah blog dorang comel-comel . haha .. okey lahh .. jom kite tengok gambaran undian diorang ..

picit untuk besar

ha .. sudah  lihat kan ? alala kesian dorangg yang tak mencapai target topup yang mereka tunggu ., dan yang akan mendapat topup  ialahh ... sudah tentu lahhh ..

1. Lyssa  dengan undiann 31 % (170 yang undi)
2. Hamizah  dengan undian 31% (167 orang yang undi)

dan juga yang bakal memenangi hadiah saguhatii .. cursor hadiahnye okey . minta maaf lahh kalau tak okey ye :) 

1. memey  dengan undian 11 % ( 59 yang undi)
2. bieyha bieber  dengan undian 6% (30 yang undi)
3. izyan   dengan  undian 3 % ( 18 yang undi) * terpilih antara  blog afara

okey .. pemenang utama hendaklah menghantarkan satu mesej ke blog facebook aku yang kedua .. kalau ta tau yang mane facebook aku kedua ,, boleh tengok ke menu tab kat atas tuh . ade tersenarai blog kedua aku kan .. ? dan pemenang saguhati .. pagi karang aku post dekad satu entri . dan minta tolong jangan complain sebab cursor tu aku buad name jea .. tak maen lahh kawai kawai nie . haha . takdelahh . aku taknak buad kawai-kawai nie sebab kan dah ade kes tumlr serang blogger yang gune doodle die . jahanam punya olang ! okey . sorry ye aku buad cursor name jea .. ? nanti aku post .. sekarang tarak idea nak buad macam mane . maybe esok baru datang idea lorhh .. okey lhaa .sampai sini jea .. bubye :)

5 comments:

Lyssa Dollixious said...

wahh . Lyssa undian paling tinggi ? tak sangka lah . Lysa igt kan , Lyssa no 2 ;) cbb , Lyssa punya blog , bukan nyer comel mana un ;)

Arisa Dania said...

hee .. kaka punye blog comel lah :)

Lyssa Dollixious said...

hehehe .tak !mana de comel lah ! hehe :)

Arisa Dania said...

ye ., comel lahh kakk, akak pon comel. hee

Myza Raihan ♥ said...

no2??
x sangka lah..
blog mne comel pwn