MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

KOREAN

hye , lame aku tak hupdate kan ? korang pon bosan je dok nengok video hyuna-change kan ? bosan ke bosan ke ? tekan je play .. best tau tak lagu tu ! ahah .. korang korang , aku dah demam nie .. demam ape ? semam korean .! haha .. sejak haritu .. aku dok tak habes habes pi bukan youtube nak dengar lagu .. lagu ape ? lagu korean lahh ! hee . kalau aku rase lagu tu best gilak .. aku pergi bukak onlinevideoconverter untuk download lagu - lagu korean tu ! korang suke k-pop tak ? eh eh . confirm ramai suka kan ? korang suka siapa ? kalau aku , aku minat :

~ FT ISLAND
~ SS501
~ SECRET
~ SNSD
~ B2ST
~ SUPER JUNIOR
~ ____

dan RAMAI lagi lahh .. aku suka gila babeng sama FT ISLAND . aku focuskan kepada LEE HONG KI .. bila dia sedang khusyuk menyanyi . aku t ak tengok sesapa , aku just tengok dia ! hee .. kalau lagu  FT ISLAND , Aku suka lagu :

~ I hope
~ Bad Woman 

Aku paleng suka lagu I hope .. best .. tengok video tu .. ee . comel gilak diorang <3

kalau SNSD aku minat  __ .. Dia comel ! hee .. okey . kalau lagu , aku suka lagu :

~ Gee
~ Oh!
~ Tell Me Your Wish

Aku paling suka Lagu Tell Me wish .. smart ouh dorang dance dorang ..

hmm . banyak lagi lahh . malas nak taip banyak-banyak .. sampai sini jea okey ? bye bye :)

2 comments:

Ika ィカ said...

Minat Big Bang??
Huh, die punye ahli hensem2 terutama TOP n G Dragon!!! Minat gile kat diorang.. singgah la blog sy.. ad banyak cakap pasal diorang.. lagu blog pon lagu big bang..

Arisa Dania said...

@Ika ィカ, minat-minat !:D