MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Koleksi Doodles Part 1

Hayy .. aku dah pandai buad doodle lahh !:) hee .. aku buat gune SAI .. nak jugak ke ? search googles untuk download ,,. aku tak ingat ape link die .. 
hemm . aku tak nak cakap banyak - banyak . sebab aku nak tunjuk kan doodle aku kat korang .,. 
aku kasi korang copy dengan syarat korang minta izin dulu taw . 
aku malas lah nak layan tumblr . lembab . dah ade blog ., letak kat blog je ..:)







hah . itu dia ? comel tak ? comel tak ? hee.. memerlukan komen korang .. tapi jangan kutuk .. 
okey sampai sini je . nie baru part 1 .. tunggu part 2 nanti .. :)


2 comments:

dyana said...

cmel!!

budak kemetot said...

dania , mcm mner nak buat jadi tudung dya tuh warna mcm tuhh ?? buat tuto oleh tak ?? n dania pandai tak buat doodle mcm kat blog nie http://nananitchiepie.blogspot.com/
tolotng kita meyhhh :)