MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Kami JOHAN DRAMA ! :]


Haii . hari ini hari yang paling bersejarah dan paling gembira buat 2KRK4 . kenapa kau kata ? Berkat kerjasama dan doa  kitaorang kelas kitaorang diumukan sebagai JOHAN dalam pertandingan DRAMA !! weyy ., sumpahh gumbiraa ! time perhimpunan tadi hujan so, budak form 1 je lah pergi dewann L tak suka tak suka ! tapi takpe takpe  . kelas kitorang dekat dengan dewan . so .. kitorang usya-usya sikit dewan . sambil pasang telinga ! haha . bagus gila kau . time tu . cikgu umumkan kelas apa yang menang dalam tingkatan 2 . kitorang dengar tempat ketiga 2KRK2 , tempat kedua , 2KRK3 , tempat pertama . kitorang  pasang telingaa dekat-dekat .. pap pap .. kelas 2KRK4 JoHAN . yeahh ! kitorang menjerit punyalah sampai kat dewan tu . kawan aku yang Form 1 tu . cakap .. satu dewan tengok kelas kitorang .. sape tak pandang weyhh .  kelas kitorang jerit gila kuat !  bukan jerit ape . jerit BANGGA  weyy ! mane takk . tahun lepas kelas kitorang tempat yang kelima .. tempat last ? last-last kelas kitorang yang selalu dipandang hina oleh cikgu-cikgu tiba tiba , jadi JOHAN ,. KMI Bejaya mengharumkan nama kelas kembali !! . minta minta . cikgu-cikgu tak ada lah pandang kelas kitorang  macam apa ntahh .. pelakon lelaki terbaik ? budak kelas kitorang jugakk ! weyy . aku suka aku suka ? siapa tu ? idham lahh . punya lah serious dia berlakon demi nak dapat pelakon lelaki terbaikk . hahah .. pelakon wanita terbaik ? heh. Aku tak tahu .. kawan aku yg form 1 tu tak bagi tahu lagi .. yang penting kelas kitorang jOhan dalam peRtandingan Drama! Alhamdulillahh ! J okey lah sampai sini jea post kegembiraan kami sekelas . nanti aku post laen ?:
                                                                                         

1 comment: