MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Header Dah tukar

hey hey .. perasan tak header aku dah tukar .. Bangga nie Bangga nie :] laa .. dah berjaya buat header guna photoshop . haritu punye pon pakai photoshop . tapi tak besh sangad . nape tak best? ye lahh . haritu nak buad ada shadow-shadow . tapi tak reti .. tak pandai . pastu tadi duk godek-godek photoshop tu .. jumpa ponn . tapi kene lah pandai save bende tu . kalau tak , takkan menjadi .. sengal gila . nie gambar sebelum tukar ..  .. yang aku suka header nie sebab aku berjaya buat perkataan tu melengkung macam tu .. baru pandai tu .. haha ..


nie yang sekarang punye .. yang aku suka sebab dah berjaya download font tu , pastu dah pandai buad shadow-shadow . ahaha .. ketinggalan zaman lah aku nie .. 



hemm . lawa takk ? ada cacat tak ? kalau ada , jangan malu - malu mawu cakap .. nak betulkan niy . hee . okey lahh . sampai sini je post aku . len kali aku post lgi .

3 comments:

Dea said...

cantek2..:P

Aida Farzana Nana said...

sangad comel

dyana said...

comel la!!dania boleh bg x website nk download font 2?