MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Contest sekali lagi .. *

haii  .. dania nak join contest lagi ade orang tolong promote . so . join jelhaa kan . tajuk nye .. contest kami cun tapi mereng .. kene letak gambar lhaa nie kan . haihh . mereng kepala aku karangg * :P .. dania dah edit-edit gambar kasi mereng .. agak comel dan sewel . haha 

syarat-syarat die tak susah pon . just ekot yang disuruh . boleh kelip mata sekejap je dah settle . * cehh . hoho ..  okey nie syarat die . 

1. Mesti ada belog. Kalau takde disingkirkan.
2. Follow belog Eyla & Iffah Kalau tak follow macam mana maw dapat berita terkini kan?
3. Like our fan page at Facebook. Sebab nanti kitorang inform kat Facebook jugak. Like yang >ni< dan yang >ni<
4. Gambar korang boleh diletak 2 atau 3 icon SAHAJA untuk mencantikkan / memerengkan gambar korang spt. gambar di atas. Kalau lebih tolak markah T__T
5. Buat satu post tentang contest ni. Letaklah banner kat atas tu dekat post tu & dekat sidebar korang. Jangan lupa letak sekali gambar korang kat post korang tu.
6. Bagi taw dekat post korang tu korang guna top up apa. Senang sikit.
7. Comment url post tu dekat >sini<.


okey hadiah tu korang pandai -pandai lhaa see dekad blog ini okey  http://nurulshabila.blogspot.com/2011/04/contest-kami-cun-tapi-mereng.html  ... 

mau join ye ? boleh lah tekan link yang dania linkkan tadi .. dania mempertaruhkan gambar dania yang agak mereng dan sewel ini ! 


okey have funn ..

2 comments:

Nurul Shabila said...

Kak Diana, err, kak ade letak tak banner kat sidebar? Kalo leh letak ye :)

Arisa Dania said...

okey . nanti saye akak letakk .