MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

cakap je follow , tapi ?? [3 Topic]

.haii . topik kita hari ini adalah " cakap je follow , tapi .. " tapi ape eih ? haa .. tapi tak follow pon ! dorang cakap je follow . tapi bila kita checking sukit follower box . kekal dengan number semalm ? heh . suruh follow di balek . tapi die tak follow pon kita . ngek gila . cakap jea lebih . tapi  bukan buad pon . kalau dah macam gitu jangan harap aku nak folllow dia balik . kalau korang , korang nak ke follow orang tu , sedangkan dia dah tipu kita .mesti tak kan ? 

*aku tak gila follower okey*

hmm .. aku bosan lahh , tak tahu nak cerita pasal apa . so , aku cerita je ini .. nak aku sambung lain topic ? aku okey je . okey . nahh .. 

*Orang datang blog kita , tapi sekali pn tak pernah singgah blog dia*

eih eih . saja ja . nak cerita pasal nie . aku nak cerita pasal nie pon , sebab aku nak mintak maaf lah at korang yang sudi blogwalking ke blog aku yang kurang menyenangkan hati nie . hehe . *mesti korang tak setuju ape yg aku cakap* .. korang punye lah banyak kali dok blogwalking kat blog nie . tapi aku sekali sekala je blogwalking kat blog korang . sebenarnya bukan apa . aku pakai berukben . maxis pulak tuh . lembab kau tahu .kalau aku pakai Unifi . senang lah aku nak pergi kat blogwalking kat blog korang.. eihh . nie part yang aku nak mintak maaf . tapi bila aku blogwalking blog orang tuh . sekali pon dia tak pernah langsung nak blogwalking ke blog aku nie .,.saket hati weyy . kalau aku ada lah sekali sekala nak ber-blogwalking .. tapi .. kalau dia . heh ? hampehh weyy . harap blog lawa . tapi sombong . *jangan terasa bagi yang terasa* hey hey . sorry lah . aku bukan nak cakap kasar , tapi ini blog aku . aku saje luahkan apa yng aku pendam selama nie . korang pon mesti suka me-luahkan ape yang korang rasa kat blog kan ? eih orang tu . ubah lah sikit .. aku tak nak cakap sape . sebab dia popular *cehh* huh . okey . aku nak sambung topic laen. nie .. tengok bawah :

*Masalah COPYCAT semakin menjadi-jadi*

heyy . masalah copycat sekarang nie dah semakin menjadi-jadi kan ? korang semua dah tak gelar copycat lagi . tapi korang dah tukar perkataan tu menjadi COPYBITCH . *suka hati jea ubah perkataan english* . haiyya . dulu kes Anis Maisarah sebab tiru org punye tuto tanpa kredit. sekarang kes sapa ntah nama dia .. heh . budak nie dipanggil copybitch sebab die copy orang punye header lah . shoutbox lah . blockquote lah . background lah . header tu die maen hamek and dia padam nama orang tu then die letak nama dia . perghh . bodoh itu budak . semua dia nak copy ntah macam mana die copy . mesti dia pergi page source . hoy budak . kau tu tak reti jaga hati orang kau ka ? ikut sedap tangan khau je nak copy copy . hemm . aku pun malas dah nak cerita pasal SI COPYBITCH nie .. aku harap si copybitch nie . ubah lah sikit perangan kau weyy . 

hemm. sampai sini jea . okey . bye bye :]

2 comments:

Lya AsyLya said...

sy pn ta suke org yg tipu2 ni...
hu3...
yg copybitch uhh agi laa ta suke...
seb bek lom pena jd... :)

shazwana (: said...

ada orang tu siap suruh kita follow dia balik.