MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

W T F !

chexckk shoutmix ...................................:

hey ! kao sape hah :miss perfect: kao perfect sangat ke ?? yang kao nak maki akoo kat shoutmix akoo too pahall ! ade aku kacaw hidop kao ke ?? pegi mam lhaa weyhh ! nak post pon beragak lhaa weyhh ! pakai link blog aku > ! haihh ! kao yang kecot lhaa weeyh !  kalao kao ta takott , pasal kao pakai link akoo ! and one more ! ade ke aku kate blog aku lawa ??? ta kan ? abes yang kao nak sebok dalam blog aku too pahall! aku tawu lhaa kao jeles tengok blog aku  tapi tak payah nak menyemak kat sini dan bagi aku naik darah weeyhh ! heyyy . B*** ! kao ade hati dan perasaan ke tak ha??? kao piker aku takot ngan kao >?? haihh . jangan harap lhaa weyhh ! kao kate idong aku macam BABI ,.. woyy . ade aku kesahh?? hidong kao lagi lhaa macam babi kha BUDAK SAKAI ! KECOTT ! kao piker aku nak dengar cakap kaoo .. " SO,KAU TAK PAYAH SEBOK2 NAK TULIS PASAL ENTRYY NIEH ? KALAU KAU BUANG DASAR KAU TETEK KAU KECUT ! " haihh. langsong aku tak kecot weyhh ! heyy .. GO TO HELL lahh ! tak payah semak kat blog aku kalau kao tak suke ! Macam Sial Punye orang ! SAKAI ! 




* agak emosi .! *

3 comments:

cik Ida said...

sabar dik oii.. tu orang jelez la tu.. tak suka tengok orang lain happy.. istigfar banyak2 okay.. ^_^

Arisa Dania said...

okey ^^

Erin Erina said...

babe, sbr k..? :)