MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Balas ape yang budak ini maki aku !

kepada miss perfect yang tak perfect sangat , disebabkan kau tak letak link blog kao kat shoutmix aku balas balek ape yang kao maki kat aku tu ! ...

::: 
hey hey .. ko piker kao bagos sangat ?? heyy ! lantak aku ar nak mengadu kat post ke ape ke ... hape ke .. kao piker aku kesahh .. hoyy . tak kesah lhaa weyhh ! hey ! ade aku mintak simpati diorang ke ?? tak ade kan ... blog nie tempat aku luah ape yang aku rase .. kao peduli hape .. blog aku bukan blog kauu ! hey  ! mulot kao jangan nak kurang hajar sangat ha ! Kao kate aku SUNDAL ?? kao pasal ha ! ade aku kacau hidup kao ke hah ! haihh ! sialan punye oranng ! and one more kao paham paham kan lahh  ape yang kao maki aku tu ! kau bace ayat kao tu betol betol .. ayat ta bole blahh ! hentah kao paham ke tidak ape yang kao tulis .. 
ape maksud CIBAI ?? ape maksud KIWAX  KIMAK ...?? for your infromation maksud tu same sahaje weyhh ! and SUNDAL ?? brrrr . ! aku dah kate kao tak payah semak semak kat blog aku .. apahal kao nak menyemak sangat dekad blog aku !?? kalau kau tak sudi suka .. kenape kao datang ?? budush punye orang . memang tak boleh SABAR lah aku dengan kao ! heyhh ! .

*amaran ini disampaikan kepada "miss perfect" yang tak perfect sangat tu . mari ramai-ramai kite ANTI budak tuhh ! 

3 comments:

asma amalina said...

sba jela dania
asma pown penah kne cm2
owg gler memg cm2 , haha

Arisa Dania said...

hee . tawu takpe ..

azureEn said...

hurm and rasenye die ade masalah tuk mengeja. berbelit2 lidah bace msg die -.-"