MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

KENAPA ? PERLU KE?

okeh sekarang , dania nak post pasal nie pulakkk .. huh . tension koddd ! mentang-mentang lah dania niehh buad tempahan edit blog , ape perlu ke dania edit kan untuk dia , semata-mata kerana die join satu contest ! contest ini nak tunjukkan header yang akan diberi kepada penganjur contest ! ape perlu ke dania editkan untuk die hah ! ?? tak perlu kann?!  dah  die yang join contest , die lahh yang buad header sendiri . ape pulakk dania yang kene editkan! errhhh! tak berperikemanusiaan LANGSUNG! sedangkan die tawu yang dania sedang busy dengan nak edit korang(penempah) punye blog! sedang-sedang tu die amik kesempatan nak suroh dania editkan ?? banyak cantik muke die ! erhh , naseb baek dania pegi jenguk kejap die punye blogg ! pikerkan die nak buad untuk kawan die ! tengok-tengok untuk join contestt ! errr!  kalau ade yang bace terase , padan muke ! bak kata pepatah , "siapa makan cili , die yang terasa" ! erhh ! kepada yang berbuad demikian , dania tak akan edit untuk itu !! perbuatan itu amat TIDAK JUJUR  ! jujur lah dengan diri SENDIRI ! erh !

9 comments:

Nurul Aqila said...

As salam..sabarla dania..lumrah khidupan..pepon,truskan usha buat tmpahn2 tu,jgn ptus ase k,insyaAllah,Allah akn tlong org yg bbuat baik cm Dania,syum,jgn mrah2,:))

daniaa said...

hee , oke oke .. thanx :)

AzwinNurLiyana said...

Omaigod , seriously tak percaya

Arisa Dania said...

azwin , ape yg ko tak caye??

NurulAmanina said...

sabar je laa arisa . nak buad cmne ken . btw , cute blog laa . follow :)

AzwinNurLiyana said...

HAHA , tak de pape laa , wey kau pergi melaka tak ajak aku pun :( ehee

Arisa Dania said...

haha ,biase aku . aku balek kampong lha weyh ;0

saie PUYIE said...

dania ade gak kew tmpahan edit blog? hehehe.. saje je tnya.. :):)

Arisa Dania said...

@ saie PUNYIE , haritu ade , but now dah tutup .. penad -.0