MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Contest blog paling sweet !(:

hey hey hey ! now aku nak join contest lhaa ! hee (: the name of that's contest is ,contest blog paling sweet ,  hey hey , blog aku sweet takk ? aku rase tak ade lhaa sgat , just aku nak naseb aku baek kali nieyy ! (: okehh jom mule contest , 3, 2, 1 go ! .

1. Follow blog HanisMizzMia and AWAN untuk korang senang update dengan kitorang. Kalau tak nak its okay 

2. Buat entri pasal contest nie. Ambil banner and link kan terus melalui banner tu.

3. Warga Malaysia! Jantina: boys and girls boleh  

4. Contest akan terbatal secara serta-merta jika kurang daripada 5 bloggers.

5. Tarikh tutup 1 April. 50 bloggers sahaja. 

6. Tag 3 orang bloggers and pastikan mereka tahu mereka di-tag.

7. Letak URL entri tersebut di kotak komen  

8. X kesahlaa belog korg tuyh black atau x (cam belog AWAN) asalkan aderk perisa sweet like sugar!;

dah puass tgok  syarat-2 , jom tgok hadiah yang lumayan die ! (:



1st: Banner (dibincang dengan pemenang nanti)                  
2nd: Tab Shoutbox/ Background Ajax Shoutbox (pilih salah satu)
3rd: Cursor Comel (dibincang dengan pemenang nanti)



P/S: Hadiah tidaklah lumayan sangat sebab ni first kontest yang kitorang anjurkan. Plus, korang pernah ke nampak kat blog lain, 1 contest dianjurkan oleh 3 orang? LOL! Semoga dapat sambutan ramai! :D

UPDATE! : Ada perubahan dengan hadiah! >>
PICIT SINI!<<



hey hey , jom join contest nie  ! (: nak join click sini




oke  now , aku tag 3 orang yang patut di tag ..


2 comments:

Hanis said...

Thanks for joining :) Gud luck ^^

Arisa Dania said...

wokeyh ! thanks (: