MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

Buka Tempahan :)

harini dania nak buad tempahan edit-edit blog .. law nak dania edit kan jangan suroh dania edit gune denim template , classic template , minima template , sebab dania tak tawu pape pasal template tu , dania akan editkan gune simple template , yang laen-2 dania akan buatkan header , ICON SHOUTBOX , background shoutbox , cursor : okehh , law nak suroh buad ade pembayaran dan ade yang percume . tujuan dania buad tempahan nie sebab ingin meluangkan mase lapang !

EDIT BLOG

  • tema (warne)
  • ape yang mawu diletakk ..
BACKGROUND/ICON SHOUTBOX ..
  • kartun jenis kawai atau biasa .. (kalau mawu)
  • ditulis ape ? mawu letak ur url blog tak ?
HEADER

  • jelaskan tema blog anda .. jika mahu sesuatu menjadi cantik ?
CURSOR
  • gambar ape
  • nama
p/s : nak gambar n tulisan ke atau nak tulisan je

kalau nak suroh edit blog , korang boleh bagi email n pass dekad my facebookk .. klik SINI .
kalau yang laen-2 tu , tak payah lahh susah-2.... okeh sekarang dania ingin membuad info pasal pembayaran ..

Edit blog + header + background/icon shoutbox

++ RM 10

Edit blog sahaja ...

++ RM 5

ICON / BACKGROUND shoutbox

++ PERCUME

HEADER

++ PERCUME

CURSOR

++ PERCUME

yang berkaitan edit-2 blog tu kene bayar sebab .. edit blog bukan perkara yang senang , mengambil mase yang lame ! so , jangan complain .. (: pembayaran boleh dibuad secara topup , sama ada masokkan ataupon kadd , bolehh ditempahh di my facebookk . klik sini yang lebeh baek kalau nak soh edit blog kene ke mesej facebook sebab ade pembayaran .. yang laen-2 boleh diberitahu di >fanpage facebook< atau di shout box atau di komen bawah ini !(:

18 comments:

apitrawrr said...

hey dania , apit nak request header dengan background shoutbox boleh ?

Nurfarah Damia said...

nak header :)

miss lolip0p ! said...

saya nk header :)

Afara said...

sye nk header and background shout mix box

DianaTahir said...

nak mintak editkan shoot box jd mcm u punye, header? and blog. I'll pay. kalau da baca, balas k. boleh bls kat dianatahir_6790@yahoo.com x? sbb jrg on blogger :) tq

Nafeeza said...

Dania , saya nk header :))

[are~tiQah] said...

urmmm.. cursor tade ek?

Arisa Dania said...

@are~tiqah . ade lah .

budark manjee said...
This comment has been removed by the author.
Scha Akma said...

dania , nnt kalauu dh bkak blikk . scha mahu tmpah header & cursor bolehh ? and klaw bolehh , scha mahu header and cursor gmbar domo kun or elmo . bolehh ? maaf klaw mnyusahkan (:

Dyalara Ieyana said...

Hyhy , daniaa ? sayee mahu tempah jugee bolee ? :)

najlabrooke (: said...

hey , nak tempah header with icon'background shoutbox bolee ? hee thanx (:

MIss lobakPutih said...

heyp dania......
saie nak tempah ken
edit nie..~~~
~~~icon n BACKGROUND shout box....
~~~header.....
n~~~
~~~cursor....
arap pertimbang en awww...

iqa said...

dania , i nak tmph header , tulis iqastory , n url blog sy je , font die buat yg comel2 tau heee , but x yh letak gambar then , tinggalkan ruang sikit sbb nnti sy nk masukkan gambr kartun , klu dh siap bls kt shoutbox sy yea ty

iqa said...

tkpelah dania sy x jd nk tempah..apepon thankks <3

iQa pinkY comeY! said...

nak sumer ! tema nanti! semua nanti!

iQa pinkY comeY! said...

x jadi lah! nak buat cursor jerp!

dunia myra said...

saya nk tempah corsur dan heder le