MAIN TUTORIAL FACEBOOK TWITTER TUMBLR INSTAGRAM +FOLLOW

2 March 2011 ??

hello , yaww .. eh eh eh .. dah 2 march 2011 ye ? woot woot ! bapakk sekejapp dohh , rase baru semalam masokk sekolahh , tgok tgok dah bulan 3 ?? nest week nak exam pulak --' haiyya . malas btol aku nak study ouhh ! dah lhaa nanti kuar bab form 1 , sumpah aku tak egat ouhh  ! yang bab math " line and angle " tuhh . aku tak pahamm dah kott , yang paling aku tak sabar niee , lepas exam ! haha , cikgu nak kasi folio bm ! wahh , tak sabar betoll aku nak buad folio !  tatao nape aku suke buad folio , mesti bagi korang , folio itu memenadkan kan ? haha , tak ade lhaa , aku kan uke mengHADAP depan laptop nieehh , manee takk . haha .oke lhaa , nanti nanti aku post lagi ! bye bye , jumpe di laen post k  ! (:

2 comments: